Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2013. Október 18. 13:55, péntek | Helyi
Forrás: www.sunshinefm.hu/HZ

Veres János szerint állami intézményekben toborozzák a Békemenet résztvevőit

Veres János szerint állami intézményekben toborozzák a Békemenet résztvevőit

"A megyei intézményekben ne kerüljön sor a továbbiakban ilyen nyomásgyakorlásra!"

Megengedhetetlen, hogy állami intézmények alkalmazottjait szólítják fel arra, hogy október 23-án részt vegyenek Budapesten a Civil Összefogás Által szervezett békemenetben - mondta pénteki, nyíregyházi sajtótájékoztatóján Veres János. Az MSZP megyei elnöke kifejtette: a hét folyamán több ilyen jelzés is érkezett hozzájuk állami intézmények dolgozóitól. A politikus szerint elfogadhatatlan, hogy ezen intézmények vezetői olyan helyzetet teremtenek, melyben a dolgozó nem választhatja meg szabadon, hogy mely politikai rendezvényeken vesz részt.

A megyei elnök levélben kéri Németh Pétert, a Megyei Intézményfenntartó Központ vezetőjét, intézkedjen, hogy a megyei intézményekben ne kerüljön sor a továbbiakban ilyen nyomásgyakorlásra, valamint kérdezi, hogy milyen költségelszámolásban vesznek részt állami eszközök a szállításban vagy a toborzásban. A levélre péntek délutánig nem érkezett válasz.

http://www.sunshinefm.hu/veres-janos-szerint-allami-intezmenyekben-toborozzak-a-bekemenet-resztvevoit/hir60323#contenttop

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.

2022. Augusztus 26. 08:58, péntek | Helyi

Rengeteg gránátot találtak Szombathelyen

Összesen 155 darab 82 milliméteres második világháborús szovjet aknavetőgránát került elő Szombathelyen - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezrede csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak