Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Október 16. 18:29, szerda | Helyi
Forrás: www.sunshinefm.hu/HZ

Volt fideszes politikusokat indít az Együtt-PM megyénkben

Volt fideszes politikusokat indít az Együtt-PM megyénkben

Bajnai Gordont Nyíregyházán is tüntetők várták.

Dr. Helmeczy Lászlót és dr. Sértő-Radics Istvánt indítja a 2014-es országgyűlési választáson az Együtt-PM és az MSZP választási szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 6-os nyírbátori és a 4-es vásárosnaményi választókerületben - jelentette be szerda délután Bajnai Gordon Nyíregyházán.

Az Együtt-PM pártszövetség társelnöke elmondta: olyan embereket kerestek, akiknek nagy a helyi beágyazottsága, ismerik az ott élőket és már eddig is tettek és a jövőben is tenni képesek a megyéért. A sajtótájékoztatón egy megállapodást is aláírtak, a jövőben az Együtt-PM együttműködik a dr. Helmeczy László által vezetett, több helyi polgármestert is tömörítő Összefogás Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Felemelkedéséért Szövetséggel.

Bajnai Gordont Nyíregyházán is tüntetők várták, a demonstrációt vezető Román István fideszes országgyűlési képviselő a Sunshine FM-nek elmondta: az ominózus budapesti szobordöntés megfélemlíti az embereket, szerinte nyugodt és kiegyensúlyozott Magyarországra van szükség. Bajnai ezzel kapcsolatban elmondta: kiegyensúlyozott, szélsőségektől mentes kampányt terveznek.

http://www.sunshinefm.hu/volt-fideszes-politikusokat-indit-az-egyutt-pm-megyenkben/hir60262#contenttop

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.