Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2011. Augusztus 01. 14:29, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

West-Balkán-tragédia: letöltendőtől tarthatnak a szervezők

West-Balkán-tragédia: letöltendőtől tarthatnak a szervezők

Letöltendő fogházbüntetést javasol a januári West-Balkán-rendezvény szervezőinek a Fővárosi főügyészség - írja a Blikk. A napilap a vádiratra hivatkozva azt írja: a vádhatóság négy embert tart felelősnek az ügyben.

A lap úgy tudja, hogy az ügyészség szerint több dolog vezetett a három halálos áldozatot követelő tragédiához. Így például az, hogy a szervezők nem mérték fel, hogy a helyiség alkalmas-e egy több ezer fős rendezvény megtartására, illetve a szórakozóhelyen nem volt megfelelő a rendezvény biztosítása sem. A napilap úgy tudja, hogy a bíróság novemberben tárgyalja majd az ügyet.

A Nyugati téri szórakozóhelyen hárman haltak meg januárban. A fiatal lányokat a tömeg nyomta össze, halálukat fulladás okozta. A rendőrség a nyomozás befejezése után nyolc ember ellen javasolt vádemelést, az ügyészség azonban ezt csak négynél látta megalapozottnak. (pr)

hírTV

Címkék: west-balkán

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 25. 19:04, szombat | Kék hírek

Elfogtak két dílert a rendőrök, Hatvan környékén terítettek

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt vettek őrizetbe két lőrinci férfit, akiknek a bíróság elrendelte letartóztatásukat.

2022. Június 24. 14:04, péntek | Kék hírek

Gyerekeknek adott drogot egy esztergomi díler

Kábítószer-kereskedelem miatt ítélte az Esztergomi Járásbíróság felfüggesztett börtönbüntetésre azt a férfit, aki egy lánynak és fiatalkorú férfinak adott át kábítószert fogyasztásra.

2022. Június 24. 08:02, péntek | Kék hírek

Már börtönben ült, mire kiderült, hogy cserbenhagyó is

Befejezték a rendőrök annak az ügynek a vizsgálatát, mely ismeretlen tettes ellen indult, aki segítségnyújtás elmulasztásának bűntettét követte el.

2022. Június 23. 16:08, csütörtök | Kék hírek

Lopott kocsiban bukott le droggal

Most fejezték be a rendőrök a 29 éves fiatalemberrel szemben folytatott büntetőeljárást, akit egy ügyben négy különböző bűncselekmény elkövetésével gyanúsítottak meg.