Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

Fővárosi robbantás – teljes erővel nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség
2016. Szeptember 27. 07:39, kedd | Belföld

Fővárosi robbantás – teljes erővel nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség

A Központi Nyomozó Főügyészség folytatja a nyomozást a szombat esti Teréz körúti robbantás ügyében, amelynek feltételezett elkövetőjéről közzétett egy videofelvételt és több fotót a rendőrség.

2012. Május 23. 07:09, szerda | Külföld

Lincshangulat Olaszországban, a maffia is a merénylőt keresi

A hatóságok hírzárlata miatt az olasz sajtó egyelőre találgatja a szombat reggel Brindisiben történt pokolgépes merénylet elkövetőjének azonosságát. A belügyminiszter szerint fordulat várható.

2012. Április 09. 07:09, hétfő | Kék hírek

Egy nap alatt két gyilkosság történt Borsodban

Két Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen, Berzéken és Hejőszalontán is gyilkosság miatt nyomoz a rendőrség, a szombaton elkövetett bűncselekmények gyanúsítottjait őrizetbe vették.

2012. Április 06. 14:01, péntek | Belföld

Visszaszorulóban van az offshore iparág

Évente negyven-ötven offshore bűncselekményben nyomoz a hatóság, de az utóbbi időben csökkent az illegális üzletek száma.

2012. Március 27. 14:15, kedd | Kék hírek

Két álarcos rabolta ki a benzinkutat

Két álarcos ember – feltehetőleg fegyverrel – kirabolt egy benzinkutat a fővárosban, az I. kerületi Mészáros utcában kedd hajnalban.

2011. November 07. 07:37, hétfő | Kék hírek

Droglabornak használták a tanyát

A becslések szerint kétszázmillió forint a piaci értéke annak a kábítószernek, amelyre szerdán bukkantak a rendőrök egy Nyíregyháza melletti tanyán.

2011. November 04. 14:37, péntek | Kék hírek

Fiatalokat láttak el droggal

Két kábítószerárust fogtak el a rendőrök Ózdon, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte őket – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

2011. Október 26. 07:29, szerda | Kék hírek

Rettegésben tartotta a hajléktalanokat

Elfogtak a rendőrök egy férfit, aki hajléktalanokat zsarolt meg és tartott rettegésben Ózdon – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

2011. Október 20. 07:29, csütörtök | Kék hírek

A rendőrség látókörében a Siófok-Pécs mérkőzés

Már nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a Siófok-Pécs labdarúgó Ligakupa-mérkőzéssel kapcsolatban. A találkozó előtt ismeretlenek megkeresték a Pécs egyik játékosát, hogy befolyásolja a mérkőzés végeredményét.

2011. Szeptember 23. 07:37, péntek | Kék hírek

Gázrobbanás: életét vesztette az egyik munkás

Meghalt az egyik munkás, aki a múlt heti miskolci gázrobbanásban sérült meg életveszélyesen. A belvárosban gázvezeték-karbantartási munkát végzett a gázszolgáltató és alvállalkozója, amikor berobbant a földgáz.