Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Január 24. 10:07, vasárnap | Belföld
Forrás: infováros/police.hu

Szekrénybe bújt a nő, elfogták

Szekrénybe bújt a nő, elfogták

A két elfogatóparanccsal körözött nőre a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság szabadidős nyomozója kutyasétáltatás közben figyelt fel.

Dobó Zsófia főtörzsőrmester, a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozója 2021. január 18-án este szabadidejében két kutyáját sétáltatta Józsefvárosban, amikor felfigyelt egy fiatal nőre, akiről tudta, hogy ellene elfogatóparancsot adtak ki - közölte a rendőrség.

Telefonon értesítette kollégáit, akik a térfigyelő kamerákon látták, amint a nő bemegy egy kapualjba. A kiérkező járőrök sejtették, hogy melyik lakásba szaladt be. Az ott lakók nagy nehezen ajtót nyitottak, de azt állították, hogy nincs ott, akit keresnek. A rendőrök átkutatták a lakást; a fiatalt egy szekrényben, egy kabát alá elrejtőzve találták meg. A lopások miatt két elfogatóparanccsal körözött 20 éves nő még ekkor is szökni próbált, de megbilincselték és előállították a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.